Vérfürdő vetett véget a segélykoncertnek a Pecsában

http://www.168ora.hu/itthon/verfurdo-vetett-veget-a-segelykoncertnek-a-pecsaban-52912.html?print=1

A Dirty Dance együttes énekese vérző fejjel játszotta végig a koncertet

- Az egyik zenekar túljátszotta az idejét, és a koncert szervezője szólt, hogy fáradjanak le a színpadról, mert jön a következő csapat. Ekkor az egyik ittas rajongójuk kiadós verést helyezett kilátásba a szervezőnek, és még tízen csatlakoztak hozzá. A biztonsági szolgálat megkérte a fiatalembert, hogy távozzon, ám ő rájuk támadt. Ezután le kellett állítani a programot - nyilatkozta lapunknak Nyilas Kriszta, az Angels Media sajtófőnöke, aki sajnálatosnak tartja, hogy a jótékonysági rendezvény ilyen módon ért véget.

- Annak viszont örülünk, hogy a koncert híradásainak hatására több cég is jelentkezett, hogy szívesen segítenének a kórháznak. Bízunk benne, hogy nem pár ittas ember kártékony hőzöngése, hanem inkább a segíteni akarás és a kezdeményezés marad meg az emberekben - tette hozzá a szóvivő.

A koncertet egyéb közjáték is megzavarta, ami a Dirty Dance fellépése alatt történt. Tóth Attila, a zenekar énekese, aki többek között az István, a királyban játszotta Torda szerepét, egy vehemens ugrás során ütötte be a fejét egy hatalmas vasbetonba. Bár többek között a közönség soraiban lévő, baleseti sebészeten dolgozó doktornő is felajánlotta a segítségét, számára a közönség volt az első, és vérző fejét törölgetve végigjátszotta a koncertet.