Mentő vitte el - megalázták a Mokkában

Heti Válasz Online - kronika@hetivalasz.hu 2010.03.12. - 20:25

http://hetivalasz.hu/kronika/mento-vitte-el-megalaztak-a-mokkaban-27828#

Nem egészen arról szólt a beszélgetés, mint amire az interjúalany számított. Pánikbetegségéről fogják kérdezni, ígérték a szerkesztők Judy Nerónak, amikor a TV2 reggeli műsorába invitálták. Ehelyett Liptai Claudia és Kárász Róbert többek között arról faggatta, miért bántott álnéven celebeket netes fórumokon - írja a Borsonline.
"Figyelmeztettem őket, hogy nem ezért hívtak be, de ők kötözködni kezdtek, tiszteletlenek voltak, és kioktattak. Jellemző, hogy az adás előtt még csak köszönésre sem méltattak - mondta az erotikus showbizniszben utazó hölgy, aki úgy érezte, méltatlan helyzetbe hozták a stúdióban, és ezt szóvá is tette.
"A műsor után azonnal beszéltem a szerkesztővel. Hajnali fél ötkor keltem, hogy a pánikbetegségemről nyilatkozzam, hátha segíthetek a sorstársaimnak, erre ezt kaptam. Két héttel ezelőtt is a mentő vitt el, erre lejáratnak, hátha megint rosszul leszek?" - háborgott a bulvárlapnak Judy Nero, aki a blogjában arról írt, hogy ügyvédhez fordult, ám végül mégsem kerekedet komolyabb jogi vitába a csatornával.
A tévé szerint Claudiáék nem bántották meg vendégüket. "A szerkesztői szabadság megengedi, hogy a műsorkészítők olyan kérdéseket feltegyenek az interjúalanynak, melyeket nem egyeztettek vele" - közölte Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.