Pszichiátriai Múzeum

Részlet a Múzeumból

További képek a múzeumból


Könyv

Tippek a Bioshock játék befejezéséhez. Orvosi pavilon (2):


06 - üljön le és menjen át egy kis lyukon egy kis irodában. Itt talál egy másik plazmidot - Burn! Vegye ki, és használja a legközelebbi olajfolton az összes osztó egyszerre megsemmisítéséhez.

Lemez: „Hasznos kísérletek” - Tenenbaum

Lemez: “Telekinesis Testing” - Suchong


11 - Kure-Allben. Van egy rakéttorony, amelyet könnyedén meg lehet szüntetni, ha a rakétákat telekinézissel elfogja és visszaindítja. Menj előre, és vizsgálja meg a klinikát.

Lemez: "Dühös bíróság" - Suchong

12 - van egy kis szellőzőtengely a felvétel mellett - dobja el, majd menjen el a rejtett helyiségbe. Van egy nagyon praktikus tonik: Jokey-kulcs.

13 - Ahhoz, hogy fájdalommentes fogászati ​​rendelőbe kerüljön, be kell ugrania az ablakpárkányra, le kell koptatnia, majd le kell guggolnia, hogy bemenjen a keret alá. Javasoljuk, hogy előzetesen semlegesítse a szomszédos tornyot az Electro Bolt segítségével (ne feledje, hogy a hatás csak néhány másodpercig tart!). Van egy bejegyzés és tonik: gyors hackerek.

Lemez: “A plazmidok festék” - Suchong.

17 -a Nitro Splicer blokkolja az utat. Amint egy másik nitrogénnel fentről gránátot dob, rád vegye egyet telekinézis segítségével, és dobja a szemétbe, amely elzárja az ajtót. Voila - az út tiszta. A folytatáshoz. Útközben talál egy másik tonikot - statikus kisülést.

Nem számít, melyik lehetőséget választja, kap egy kis ADAM-ot (160 gyilkos, 80 a lány megmentéséhez). Tölteni tudja a gyűjtő közeli kertjében. A játék ebben a szakaszában valószínűleg a legjobb az egészség és az EVE javításába fektetni (az itt elérhető plazmid - Enrage - aligha gyakorlati; ehelyett fontolóra veheti a tonikok vásárlását). Rekord van az autó mellett.

Rekord: Gyűjtő biztonsági rése - Steinman

21 - ezen a szintnél a kijáratnál találkozol egy másik kis nővérrel, akit ezúttal a nagy apa védett. Mivel a játékban végtelen számú „élet él”, nem szabad feladni az elleni küzdelmet - bár ebben a szakaszban még mindig túl gyenge fegyvereid vannak a becsületes harchoz. A legjobb, ha fegyverrel veszi (lehetőleg elektromos fegyverrel).

Ha legyőzted apát, és összegyűjtöd az ADAM-ot a Kistestvérről, akkor átjutsz ezen a szinten. Menjen a vészkijárathoz, ahol a szint elején volt, és használja ismét az ott található kapcsolót. Ezáltal kikapcsolja a riasztást, és megnyitja a járatot a Neptunusz Bounty felé. https://www.buydnponline.cc/

A könyv beszerezhető a Hermész Alapitványtól. Támogatást az Alapitvány készséggel elfogad.


dr.Takács Gábor főigazgató a Pszichiátriai Múzeumban 2000 őszén